Agenda

Hieronder treft u de agenda aan van de activiteiten die binnen de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners plaatsvinden. Het gaat hierbij om de bijeenkomsten voor leden, commissies en bestuur.

11, 18 en 25 november

3-delige Linkedin Training

Locatie: Online Webinar, 11, 18 en 25 november telkens van 15:00 tot 18:00

LinkedIn is als zakelijk platform niet weer weg te denken als business tool voor menig ondernemer. Netwerken, kennis delen en vergaren en je zichtbaarheid vergroten zijn slechts een paar van de voordelen die LinkedIn jou biedt, mits goed ingezet. En laat het daar nu juist mis gaan bij het gros van de LinkedIn gebruikers. Of wel ze zijn bijna niet actief, of wel ze spenderen veel tijd aan irrelevante zaken die weinig tot geen resultaat opleveren.

De NVHP biedt jou als intermediair de mogelijkheid om het verschil te gaan maken op LinkedIn. Trainer Richard van der Blom neemt jou in drie sessies mee door alle facetten van LinkedIn met slechts één doel: leads genereren.

De training vinden plaats op 11, 18 en 25 november telkens van 15:00 tot 17:00.
Je kunt je voor alle drie de sessies opgeven of voor één of twee sessies: In totaal is er plaats voor 12 leden per bijeenkomst. Leden die alle drie de bijeenkomsten willen bijwonen hebben voorrang.

Klik hier om meer te lezen en/of aan te melden?

Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners.
Met een Hypothecair Planner wordt uw hypotheek een financieel plan met een persoonlijk karakter!