Inleiding

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat deze adviseurs veel aandacht besteden aan hun wettelijke en bovenwettelijke permanente educatie.

Door de stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners worden jaarlijks de onderwerpen gedefinieerd die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kennis- en vaardigheidsniveau van de  Erkend Hypothecair Planners.

Voorwaarde voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner is dat leden minimaal drie masterclasses per kalenderjaar volgen.

Voorwaarden 2019

De stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners heeft voor 2019 de volgende voorwaarden vastgesteld voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair planner.

    1. Adviseurs die in 2020 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2019, dus uiterlijk voor 31 december 2019, tenminste drie masterclasses (dagdelen) te hebben gevolgd uit het aanbod serie waarvan de Stichting de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.
    2. Adviseurs zijn vrij in de keuze van de onderwerpen die zij wensen te volgen. Hierdoor wordt geborgd dat de onderwerpen het best aansluiten bij hun interesse en dagelijkse werkzaamheden.
    3. De Stichting kent geen vrijstellingen voor bij andere organisaties gevolgde opleidingen.

augustus, 2019

Maak gebruik van onderstaande filters

Geen evenementen

Uw waardering voor de docenten die de Masterclasses van de NVHP verzorgen

Deelnemers aan de masterclasses verzoeken wij de opleiding en de docent te waarderen. De NVHP hoopt u op deze wijze extra informatie te geven zodat u nog beter die masterclasses kunt selecteren die het best aansluiten bij uw interesse en werkgebied.

Nek aan nek race voor titel “beste docent”
De NHVP beoogt de beste docenten uit de markt te selecteren om de masterclasses te verzorgen. De evaluaties van alle docenten worden op deze site geplaatst.

Hieronder de waarderingen:

NaamAantal MasterclassesAantal WaarnemingenCijfer
Jasper Horsthuis191839,3
Rob Timmermans334429,2
Alex Erlings 151449,1
Monique Londema 7838,9
Frank Paalman 4568,6
Harry van Houdt 7488,5
Jacqueline van de Vorm188,4

Vul zoekwoord in en druk op 'enter'

X