MASTERCLASSES

Inleiding

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat deze adviseurs veel aandacht besteden aan hun wettelijke en bovenwettelijke permanente educatie.

Door de Commissie Masterclasses van de NVHP worden in samenwerking met de Curriculum Commissie jaarlijks de onderwerpen gedefinieerd die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kennis- en vaardigheidsniveau van de  Erkend Hypothecair Planners.

Voorwaarde voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner is dat leden minimaal drie (dagdelen) masterclasses per kalenderjaar volgen.

Voorwaarden 2020

De NVHP heeft voor 2020 de volgende voorwaarden vastgesteld voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair planner.

    1. Adviseurs die in 2021 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2020, dus uiterlijk voor 31 december 2020, tenminste drie (dagdelen) masterclasses te hebben gevolgd uit het aanbod masterclasses waarvan de NVHP Commissie Masterclasses de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.
    2. Adviseurs zijn vrij in de keuze van de onderwerpen die zij wensen te volgen. Hierdoor wordt geborgd dat de onderwerpen het best aansluiten bij hun interesse en dagelijkse werkzaamheden.
    3. De NVHP geeft geen vrijstellingen voor bij andere organisaties gevolgde opleidingen.
    4. Opgeven voor masterclasses kan via het NVHP opleidingsportaal

maart, 2020

Maak gebruik van onderstaande filters

Geen evenementen

UW WAARDERING VOOR DE DOCENTEN DIE DE MASTERCLASSES VAN DE NVHP VERZORGEN

Deelnemers aan de masterclasses verzoeken wij de opleiding en de docent te waarderen. De NVHP hoopt u op deze wijze extra informatie te geven zodat u nog beter die masterclasses kunt selecteren die het best aansluiten bij uw interesse en werkgebied.

Nek aan nek race voor titel “beste docent”
De NHVP beoogt de beste docenten uit de markt te selecteren om de masterclasses te verzorgen. De evaluaties van alle docenten worden op deze site geplaatst.

Hieronder de top 5 waarderingen:

NaamAantal MasterclassesAantal WaarnemingenCijfer
Jasper Horsthuis302859,3
Rob Timmermans506509,2
Alex Erlings 322729,1
Monique Londema 101179
Frank Paalman 171878,8

X