Inleiding

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat deze adviseurs veel aandacht besteden aan hun wettelijke en bovenwettelijke permanente educatie.

Door de stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners worden jaarlijks de onderwerpen gedefinieerd die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kennis- en vaardigheidsniveau van de  Erkend Hypothecair Planners.

Voorwaarde voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner is dat leden minimaal drie masterclasses per kalenderjaar volgen.

Voorwaarden 2019

De stichting Certificering Erkend Hypothecair Planners heeft voor 2019 de volgende voorwaarden vastgesteld voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair planner.

    1. Adviseurs die in 2020 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2019, dus uiterlijk voor 31 december 2019, tenminste drie masterclasses (dagdelen) te hebben gevolgd uit het aanbod serie waarvan de Stichting de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.
    2. Adviseurs zijn vrij in de keuze van de onderwerpen die zij wensen te volgen. Hierdoor wordt geborgd dat de onderwerpen het best aansluiten bij hun interesse en dagelijkse werkzaamheden.
    3. De Stichting kent geen vrijstellingen voor bij andere organisaties gevolgde opleidingen.

Waardering voor de docenten die de Masterclasses verzorgen.

Deelnemers aan de masterclasses sturen wij evaluatieformulieren om de opleiding en de docent te waarderen. Bent u nieuwsgierig hoe de docenten gewaardeerd worden? Klik hier voor de waarderingen


april, 2019

Maak gebruik van onderstaande filters

Geen evenementen

Vul zoekwoord in en druk op 'enter'

X