Masterclasses

Inleiding

Belangrijkse mededeling:
Vanaf 25 februari zijn de aangescherpte maatregelen van de overheid in het kader van Corona opgeheven. Dit betekent dat alle masterclasses van de NVHP vanaf die datum uitsluitend fysiek gevolgd kunnen worden. Bij hoge uitzondering kan voor sommige masterclasses een hybride vorm gelden. Dit kan alleen bij Masterclasses die gegeven worden in Hoevelaken als bij u sprake is van uitzonderlijke omstandigheden waardoor van u niet verwacht kan worden dat u fysiek deelneemt aan de masterclasses. U dient dit dan schriftelijk aan te vragen. (info@hypothecairplanner.nl)

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat deze adviseurs veel aandacht besteden aan hun wettelijke en bovenwettelijke permanente educatie.

Door de Commissie Masterclasses van de NVHP worden in samenwerking met de Curriculum Commissie jaarlijks de onderwerpen gedefinieerd die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kennis- en vaardigheidsniveau van de  Erkend Hypothecair Planners.

Voorwaarde voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner is dat leden minimaal drie (dagdelen) masterclasses per kalenderjaar volgen.

Gebruik van brochures

De NVHP heeft voor 2022 de volgende voorwaarden vastgesteld voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair planner.

  1. Adviseurs die in 2023 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2022, dus uiterlijk voor 31 december 2022, tenminste drie (dagdelen) masterclasses te hebben gevolgd uit het aanbod masterclasses waarvan de NVHP Commissie Masterclasses de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.

  2. Leden die in verband met Corona niet in staat zijn geweest om voor 31 december 2021 te voldoen aan deze PE eis krijgen de gelegenheid deze masterclasses in te halen tot 1 juli 2022.

  3. Adviseurs die in 2023 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2022, dus uiterlijk voor 31 december 2022, tenminste drie (dagdelen) masterclasses te hebben gevolgd uit het aanbod masterclasses waarvan de NVHP Commissie Masterclasses de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.

  4. Adviseurs zijn vrij in de keuze van de onderwerpen die zij wensen te volgen. Hierdoor wordt geborgd dat de onderwerpen het best aansluiten bij hun interesse en dagelijkse werkzaamheden.

  5. De NVHP geeft geen vrijstellingen voor bij andere organisaties gevolgde opleidingen.

  6. Opgeven voor masterclasses kan via het NVHP opleidingsportaal

Meer weten over de opleidingen

www.hypothecairplanner.nl
info@hypothecairplanner.nl

De Wel 14-16
Hoevelaken
033 – 2542012

Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners.
Met een Hypothecair Planner wordt uw hypotheek een financieel plan met een persoonlijk karakter!