Masterclasses

Inleiding

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat deze adviseurs veel aandacht besteden aan hun wettelijke en bovenwettelijke permanente educatie.

Door de Commissie Masterclasses van de NVHP worden in samenwerking met de Curriculum Commissie jaarlijks de onderwerpen gedefinieerd die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kennis- en vaardigheidsniveau van de  Erkend Hypothecair Planners.

Voorwaarde voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner is dat leden minimaal drie (dagdelen) masterclasses per kalenderjaar volgen.

Gebruik van brochures

De NVHP heeft voor 2021 de volgende voorwaarden vastgesteld voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair planner.

  1. Adviseurs die in 2021 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2020, dus uiterlijk voor 31 december 2020, tenminste drie (dagdelen) masterclasses te hebben gevolgd uit het aanbod masterclasses waarvan de NVHP Commissie Masterclasses de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.

  2. Leden die in verband met Corona niet in staat zijn geweest om voor 31 december 2020 te voldoen aan deze PE eis krijgen de gelegenheid deze masterclasses in te halen tot 1 juli 2021.

  3. Adviseurs die in 2022 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2021, dus uiterlijk voor 31 december 2021, tenminste drie (dagdelen) masterclasses te hebben gevolgd uit het aanbod masterclasses waarvan de NVHP Commissie Masterclasses de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld.

  4. Adviseurs zijn vrij in de keuze van de onderwerpen die zij wensen te volgen. Hierdoor wordt geborgd dat de onderwerpen het best aansluiten bij hun interesse en dagelijkse werkzaamheden.

  5. De NVHP geeft geen vrijstellingen voor bij andere organisaties gevolgde opleidingen.

  6. Opgeven voor masterclasses kan via het NVHP opleidingsportaal

Meer weten over de opleidingen

www.hypothecairplanner.nl
info@hypothecairplanner.nl

De Wel 14-16
Hoevelaken
033 – 2542012

Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners.
Met een Hypothecair Planner wordt uw hypotheek een financieel plan met een persoonlijk karakter!