Niet zomaar een adviseur

Maak uw prospects en relaties direct bekend met uw meerwaarde. Via de promotiematerialen van NVHP profileert u zich moeiteloos als Erkend Hypothecair Planner. Een naambordje op de deur of balie, een fraai schrijfblok of prettig schrijvende pen? Het zijn prima gespreksopeners over de waarde van goed onderbouwd advies. Als lid ontvangt u onze marketingmaterialen tegen kostprijs.

Meer weten over onze 
promotiematerialen?

info@hypothecairplanner.nl
De Wel 14-16
Postbus 206 
3870 CE Hoevelaken
033 – 2542012

NVHP Promotiemateriaal

(prijzen exclusief BTW en verzendkosten)

NVHP Balpennen(50x)

Goed schrijvende balpennen voorzien van logo Erkend Hypothecair Planner

€38,75  per 50 stuks 
NVHP Banner

Banner te gebruiken in uw kantoor of tijdens een presentatie. Formaat 85-205. Gedrukt op 510 grams frontlit.

Prijs op aanvraag
Certificaten (25x)

Deze certificaten worden gedrukt op speciaal papier en voorzien van een “notaris-stempel” In dit certificaat wordt de naam van het lid geprint. In het certificaat wordt aangeven dat het advies met de grootst mogelijke zorg is opgesteld en de NVHP Gedragscode van toepassing is.

€11,50 per 25 stuks
Naambordje

Dit gevelbordje meet 20x 20 cm en is van weerbestendig materiaal gemaakt waardoor u het ook buiten uw kantoor kunt bevestigen. Met het bordje maakt u bezoekers kenbaar dat op kantoor een of meer Erkend Hypothecair Planners werkzaam zijn.

€32,00 per stuk
Naambordje Aluminium

Dit gevelbordje meet 27,5 x 20 cm en is van aluminium gemaakt. Op het bordje kunnen de namen van maximaal 3 Erkend Hypothecair Planners gedrukt worden die binnen uw kantoor werkzaam zijn. De namen worden door de leverancier van het bordje op het bordje gedrukt.

€80,00 per stuk
Digitale Logo's

Voor uw briefpapier, visitekaartjes, site etc. zult u waarschijnlijk het logo van de erkend Hypothecair Planner willen vermelden.

 Aan het toesturen van het digitale logo zijn geen kosten verbonden.
Paperclips (100x)

Altijd handig en opvallend. De paperclip met daarop het logo van de Erkend Hypothecair Planner. 100 stuks in luxe verpakking

€20,50 per 100 stuks
Schrijfblok (10x)

Opvallende schrijfbloks. Met op de buitenzijde de complete tekst van de gedragscode NVHP. Aan de binnenzijde is elke pagina afwisselend voorzien van één van de tien onderdelen van de code

€25,00 per 10 stuks
Sluitzegels, NVHP

Stickers met de tekst: Dit advies is opgesteld door een Erkend Hypothecair Planner. 250 stickers op een rol. Een sticker die gegarandeerd de aandacht trekt!

€7,50 per rol
NVHP Wettenbundel 2022

Speciale NVHP uitgave van de Kluwer Wettenbundel 2022. De vraagbaak voor alle juridische kwesties. Deze wettenbundel wordt ook bij de masterclasses gebruikt.
op=op

€76,00 per stuk excl. verzendkosten
Brochure, Duurzaam (ver)bouwen

In deze geniete brochure op A5 formaat wordt uw klant gewezen op mogelijke energiebesparende maatregelen die in en om de woning kunnen worden genomen en op welke manier een Erkend Hypothecair Planner hierbij kan adviseren.

€9,50 per 20 stuks
Syllabus, leergang Hypothecair Planning

Deze vier omvangrijke boeken vormen niet alleen de basis voor de Leergang Hypothecaire Planning maar zijn ook een onmisbaar instrument voor de dagelijkse praktijk van de Erkend Hypothecair Planner. 

€259 per set exclusief verzendkosten

Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners
Met een Hypothecair Planner wordt uw hypotheek een financieel plan met een persoonlijk karakter