Masterclasses

Inleiding

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten, is voortdurend in ontwikkeling. Vandaar dat deze adviseurs veel aandacht besteden aan hun wettelijke en bovenwettelijke permanente educatie.

Door de Commissie Masterclasses van de NVHP worden, in samenwerking met de Curriculum Commissie, jaarlijks de onderwerpen gedefinieerd die relevant zijn voor de ontwikkeling van het kennis- en vaardigheidsniveau van Erkend Hypothecair Planners.

Voorwaarde voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner is dat leden minimaal drie Masterclasses per kalenderjaar volgen.

Regels en inschrijven

De NVHP heeft voor 2023 de volgende voorwaarden vastgesteld voor het mogen blijven voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner.

 1. Adviseurs die in 2024 de titel Erkend Hypothecair Planner wensen te voeren dienen in 2023, dus uiterlijk voor 31 december 2022, tenminste drie verschillende masterclasses te hebben gevolgd uit het aanbod masterclasses waarvan de NVHP Commissie Masterclasses de onderwerpen en docenten heeft vastgesteld. 
   
 2. Leden die niet in staat zijn geweest om voor 31 december 2023 te voldoen aan deze PE eis krijgen de gelegenheid deze masterclasses in te in de veegsessies van januari 2024.
   
 3. Adviseurs zijn vrij in de keuze van de onderwerpen die zij volgen. Hierdoor wordt geborgd dat de onderwerpen het best aansluiten bij hun interesse en dagelijkse werkzaamheden.
   
 4. De NVHP geeft geen vrijstellingen voor bij andere organisaties gevolgde opleidingen.
   
 5. Opgeven voor masterclasses kan via het NVHP opleidingsportaal

Ga naar het opleidingsportaal