Kenniscentrum

De NVHP houdt zich zeer actief bezig met  activiteiten ter verbetering van de kwaliteit van adviezen zoals die door Erkend Hypothecair Planners worden gegeven. Dit doet de NVHP onder meer door het verzorgen van kennis en vaardigheidssessies ten behoeve van haar leden. In dit kenniscentrum kunt u bekijken waar u gebruik van kunt maken..

Gastcolleges

De NVHP organiseert regelmatig gastcollege's voor haar leden ter verbreding en vergroting van hun deskundigheid.

Gastcolleges

Deskundigheid

Om de deskundigheid van een Erkend Hypothecair Planner te kunnen garanderen dient het Examen Hypothecair Planner succesvol te zijn afgerond.

Deskundigheid

Masterclasses

De kennis en vaardigheid die de consument van een Erkend Hypothecair Planner mag verwachten, is voortdurend in ontwikkeling. Deze adviseurs dienen daarom jaarlijks minimaal drie masterclasses te hebben gevolgd.

Masterclasses

Assessment

Na voor beide theorie-examens minstens 17 punten zijn behaald volgt ter afronding van de Leergang Hypothecair Planner een assessment.

Assessment

Publicaties

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) heeft ten behoeve van haar leden een selectie gemaakt van diverse interessante publicaties, belangrijke jurisprudentie en voorbeelddocumenten. 

Publicaties