Duurzaamheid

De advisering omtrent Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de de advisering van de Hypothecair Planner.

Onderstaand tref je hiervoor informatie, weblinks en tools aan die door onze leden zijn doorgegeven als nuttig, in hun praktijk, bij de advisering van hun klanten.

Aanbieders

Zijn er bij jou nuttige websites bekend die nog op deze pagina ontbreken? geef die dan aan ons door via onderstaande link.

Doorgeven ontbrekende links

Disclaimer NVHP pagina duurzaamheid

Bovenstaande links zijn door leden van de NVHP aangemerkt als sites die men in het kader van informeren en adviseren op het gebied van de financiering van het verduurzamen van woningen gebruikt. Deze pagina is een service van de NVHP aan de leden. De NVHP heeft de inhoud van de sites waarvan links zijn opgenomen niet gecontroleerd op juistheid. De NVHP is daarmee niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van de aan- of afwezigheid van informatie op deze sites.

STANDAARD DOCUMENTEN

Bij de advisering van je klanten kan het zoeken naar woorden zijn. Speciaal voor leden hebben wij enkele standaardteksten gemaakt die jullie aan kunnen passen op de situatie bij de klant. Je vindt deze terug op het besloten deel van de website onder het kopje Duurzaamheid: voorbeeldteksten.