B.A.T.G.(Barbara) Spauwen-Hoogeveen

Hypotheekadviseur | Vrijgevestigd en onafhankelijk: Hypothecair planner & Financieel Planner & Estate Planner || Puur Advies BV

Kloosterweg 11-B
6241 GA Bunde

Financiële rust & zekerheid

Zoekt u ook volledig onafhankelijk en no-nonsense financieel advies? Financieel advies, financiële planning, estate planning én hypothecaire planning; bemiddeling van producten alleen als dat écht nodig is. Heeft u ook behoefte aan sparring en begeleiding bij verschillende financiële vragen en life events? PUUR Advies is graag uw partner om u te begeleiden en te helpen de juiste financiële beslissingen te maken; nu en in de toekomst. Zo krijgt u financiële rust en zekerheid.

Oplossingsgericht & transparant

Onze klanten hebben vraagstukken op heel diverse gebieden zoals algemeen financieel inzicht & planning maar ook vragen op gebied van pensioeninkomen, hypotheken, schenken & erfenissen, echtscheiding en financiële onzekerheden. Naast onze eigen expertise werken we samen met verschillende specialisten, zoeken naar de beste oplossing voor ú op een transparante manier. U houdt toch ook niet van verrassingen achteraf? Afspraak op locaties in Weert, Geleen en Hulsberg of gewoon bij u thuis! Wij werken uiteraard ook online!

50.893642, 5.7404935